LA ROCHE POSAY HYDREANE BB KREM

Merhaba, bloguma hoşgeldiniz. Yaz aylarının gelmesiyle beraber bir çok BB krem kullandım. Hepsini zaman içerisinde yazacağım bloguma. Bunlardan birisi de La Roche Posay markasının hassas ciltler için üretilen BB kremi oldu. Hemen deneyimlerimi paylaşmaya başlıyorum.


Dermokozmetik konusunda öncü markalar arasında yer La Roche Posay ürünlerini daha önce hiç kullanmadım. Denediğim ilk ürünü bu BB krem oldu. Ama markanın kalitesini bu BB kremden az çok tahmin edebiliyorum artık. Hassas ciltler için üretilmiş olması ayrıca ilgimi çekti. Ayrıca içerisinde termal su mevcut. Bu da La Roche Posay farkı. Çünkü termal su içeren ilk BB krem bu!


40 ml ve tüp ambalaja sahip. Ürün baya akışkan kıvamda bu yüzden BB kremi alırken dikkatli olmakta fayda var. SPF 20 içeriyor. Kış ayları için gayet yeterli. Kokusu konusunda kararsız kaldım. Yani çok kötü bir koku diyemiyorum ama mis gibi kokuyor da diyemem!


Bendeki açık tenliler için üretilen Teinte light rengi. Pembe tonlu görünüyor diye ilk etapta korktum. Çünkü pembe alt tonlar yüzümde maske gibi duruyor. Boynumla yüzüm arasında uçurum kadar ton farkı oluşuyor. Ama La Roche Posay BB kremde korktuğum olmadı. Benim ten rengimle bütünleşti. Kapatıcılığı yok denecek kadar az. Yüksek kapatıcı olsun beklentileriniz varsa bu konuda sizi tatmin etmez. BB krem'den ziyade renkli nemlendirici ayarında üretilmiş.


Sen bu BB kremin nesini sevdin diyorsanız. Cildime kattığı sağlıklı görüntüyü çok sevdim. Cildim kendiliğinden ve doğal bir ışıltı kazanıyor.Sanki cilt bakımı yapmış gibi bir görüntü. Renk eşitleme konusunda başarılı. Cildime BB krem sürdüğümü kimse asla anlayamıyor. Bunun garantisini size verebilirim. Ağırlık hissi yaratmıyor çok hafif bir ürün. Ürünün vaatleri de bunlar zaten yüksek kapatıcılık sağlarım demiyor. Günlük nemlendirici olarak ya da makyaj bazı olarak kullanımı önerilmiş. Sürdüğüm anda termal suyun etkisini hissettigimi söylemeden geçmeyeyim. Harika bir rahatlama hissi yaratıyor.


Yağsız bir içeriğe sahip olduğü için yağlı ciltler de güvenle kullanabilir. Nemlendirme konusunda kuru ciltler için yeterli gelmeyebilir. Ama verdiği sağlıklı bitişi bütün cilt tiplerinin seveceğine eminim. Ne yazık ki fiyatı hakkında bilgim yok. Okuduğunuz için teşekkür ederim. Umarım faydalı olmuştur. Başka bir ürün inceleme yazısında görüşme üzere. Şimdilik hoşça kalın ^^ ^^

YORUMLAR

Ad

cilt bakımı,56,dudak,15,gözler,24,kişisel bakım,83,makyaj,68,saç bakımı,69,ten,48,tırnak bakımı,3,vücut bakımı,5,yüz bakımı,47,
ltr
item
Bakımsal Notlar: LA ROCHE POSAY HYDREANE BB KREM
LA ROCHE POSAY HYDREANE BB KREM
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEipCxWYkkeksgjz8IXLGujs0myeDlzHA_XEdzr_D9rcHthI8cGIoxdq5bnZJ-cRk7AaKjaD0sYrryuxireaFMAWgWgnZy1dg0Bub547vrisVSBmodsspUuEuSWNzTitL9dABjh_A42om2Cq/s640/IMG_5963.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEipCxWYkkeksgjz8IXLGujs0myeDlzHA_XEdzr_D9rcHthI8cGIoxdq5bnZJ-cRk7AaKjaD0sYrryuxireaFMAWgWgnZy1dg0Bub547vrisVSBmodsspUuEuSWNzTitL9dABjh_A42om2Cq/s72-c/IMG_5963.JPG
Bakımsal Notlar
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/2017/08/la-roche-posay-hydreane-bb-krem.html
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/2017/08/la-roche-posay-hydreane-bb-krem.html
true
6513322833765618703
UTF-8
Tüm Gönderiler Yüklendi Herhangi bir gönderi bulunamadı TÜMÜNÜ GÖR Devamını Oku Yanıtla Yanıtı İptal Et Sil Anasayfa SAYFALAR GÖNDERİ Tümünü Gör SİZİN İÇİN ÖNERİLENLER ETİKET ARŞİV ARAMA TÜM GÖNDERİLER Aramanızla eşleşen bir gönderi bulunamadı. Anasayfa Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pzr Pzt Sal Çrş Prş Cum Cmt Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Ock Şbt Mart Nis Mayıs May Haz Tem Ağu Eyl Ekim Kas az önce 1 dakika önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saat önce Dün $$1$$ gün önce $$1$$ hafta önce Daha önce Takipçiler Takip Et BU İÇERİK ÖZELDİR Görüntülemek için paylaşın Tümünü Kopyala Tümünü Seç Bütün metin kopyalandı İçerik kopyalanamıyor / Lütfen kopyalama kısayolunu kullanın [CTRL]+[C] (veya CMD+C Mac için)