Farmona Dermacos Antı-Redness- Hassas Ciltler İçin Maske&Peeling

Merhaba blog ailem, bugün hassas ciltler için özel olarak geliştirilmiş olan Farmona Antı-Redness serisi içerisinde yer alan maske ve peeling'den bahsedeceğim. Farmona sadece yetkili eczanelerde bulunuyor. Bir kaç ürününü deneme şansı yakalamıştım daha önce. Çok kaliteli ve gerçekten cilt problemlerini baz alarak ürünler üretiliyor. Her cilt problemini ayrı arı ele alıp ve buna göre ürünler üretilmesi gerçekten harika! Geçtiğimiz kış aşırı hassas bir ciltle karşı karşıya kaldım. Yüzüme ne sürsem yakıyor ve acıtıyordu. Aşırı kuruyor ve pul pul dökülüyordu. Sonuç olarak hassas ve kızarık bir cilt. Daha sonra karşıma Farmona hassas ve kızaran ciltler için üretilen bu iki ürün çıktı.


Hassas cilde maske yapmak! Peki hassaslaşmış, kupkuru ve soyulan bir cilde peeling yapmak! Çok ürkütücü geliyor değil mi? Gerçekten öyleydi zaten. Cildim pul pul soyuluyordu. O kadar hassaslaşmıştı ki  peeling yapınca cayır cayır yanıyordu. Maske uygulamayı aklımdan bile geçiremiyordum. Bu ürünler nasıl geldi cildine dediğinizi duyar gibi oluyorum. Hadi birlikte ayrı ayrı ele alalım:)


GENTLE ENZYMATIC PEELING-Hassas Ve Kızaran Ciltler İçin Peeling
Hassas ve kızaran cildi rahatlatmayı ve nem katarak dirençlendirmeyi vaat ediyor. Yüzümün pul pul kalkan bölgelerini temizleyerek sakinleştirdi. İçerisinde tanecik hiç yok. Ilık suyla yüzümü nemlendirip hafifçe masaj yaparak uyguladım yüzüme. İnanılmaz güzel nemlendiriyor. İçerisinde sıfır parfüm. Asla yanma yapmadı. Aksine yanan, kuru cildimi sakinleştirdi ve yatıştırıcı etki gösterdi. O kadar güzel nem sağlıyor ki sanki yoğun bir nemlendirici uygulamış gibi hissettiriyor. Hassas cilde bu kadar hassas bakım yapan bir peeling daha görmedim. Düzenli olarak maskeyle birlikte kullandım. Kızarıklıkları bir süre sonunda yok etti. Ancak kılcal damar problemine bağlı kızarıklık için bu etkiyi gösterir mi bilemiyorum. Hassasiyete bağlı kızarıklık konusunda muazzam sonuç veriyor.


50 ml ve tüp ambalaja sahip. Baya akışkan jel kıvamında ve içerisinde hyalüronik asidi bulunduruyor. Bu sayede cilde yoğun nem veriyor ve gerekli bakımı yapıyor. Hassas cildinize peeling yapamıyorsanız bu ürüne bakmanızı tavsiye ederim.


CAPILLARIS SHRINKING MASKE-Hassas Ve Kızaran Ciltler İçin Maske
Yine hassas cilde maske uygulamak cildi çok daha kötüye götürebiliyor. Hassasiyetin extra artmasına sebep olabilir. Farmona Antı-Redness maske peelingle aynı özellikleri taşıyor. Hassasiyete sebep olmayıp aksine yatıştırıcı etki gösteriyor. Peeling sonrası cildimi nazikçe kuruluyorum ve tüm yüzüme dairesel hareketlerle maskeyi sürüyorum. Bekleme süresi olan 15 dk. sonunda ılık suyla duruluyorum. Maskede fark ettiğim en güzel özellik yine nem oldu. Bunun yanında cildime sıkılık kattı. Kendiliğinden ışıldayan doğal bir görünüm sağladı.


Yine 50 ml ve tüp ambalaja sahip. Maske krem kıvamında ve yumuşacık bir uygulama sağlıyor.  Bu yumuşaklık maske sonrası cildimde saatlerce devam ediyor. Kadife gibi yapıyor desem abartmış olmam:) Dış görünüşleri aynı olduğundan sürekli karıştırıyorum. Onun dışında mükemmel bir deneyim oldu benim için.
Umarım faydalı bir yazı olmuştur. Hassas ciltler hassas bakım ister deyip bu yazıma son veriyorum. Blogumu izlemeye almayı unutmayın. Sağlıkla kalın ^^ ^^

YORUMLAR

Ad

cilt bakımı,56,dudak,15,gözler,24,kişisel bakım,83,makyaj,68,saç bakımı,69,ten,48,tırnak bakımı,3,vücut bakımı,5,yüz bakımı,47,
ltr
item
Bakımsal Notlar: Farmona Dermacos Antı-Redness- Hassas Ciltler İçin Maske&Peeling
Farmona Dermacos Antı-Redness- Hassas Ciltler İçin Maske&Peeling
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjmEKsvG0VuUwBqnb9YmjEAzoUSJGLnjKNZ6NVmL6fVIwq1ETTH0qkEDIDnwd3BZJGcsnZ2BdwO7pTrDdktZFJOZoFnPewMzOHWM77Ya95_pd-RLCr5NlGGcuDRllL3o63W5wU70uRDnH-h/s640/IMG_5682.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjmEKsvG0VuUwBqnb9YmjEAzoUSJGLnjKNZ6NVmL6fVIwq1ETTH0qkEDIDnwd3BZJGcsnZ2BdwO7pTrDdktZFJOZoFnPewMzOHWM77Ya95_pd-RLCr5NlGGcuDRllL3o63W5wU70uRDnH-h/s72-c/IMG_5682.JPG
Bakımsal Notlar
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/2017/07/farmona-ant-redness-hassas-ciltler-icin.html
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/2017/07/farmona-ant-redness-hassas-ciltler-icin.html
true
6513322833765618703
UTF-8
Tüm Gönderiler Yüklendi Herhangi bir gönderi bulunamadı TÜMÜNÜ GÖR Devamını Oku Yanıtla Yanıtı İptal Et Sil Anasayfa SAYFALAR GÖNDERİ Tümünü Gör SİZİN İÇİN ÖNERİLENLER ETİKET ARŞİV ARAMA TÜM GÖNDERİLER Aramanızla eşleşen bir gönderi bulunamadı. Anasayfa Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pzr Pzt Sal Çrş Prş Cum Cmt Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Ock Şbt Mart Nis Mayıs May Haz Tem Ağu Eyl Ekim Kas az önce 1 dakika önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saat önce Dün $$1$$ gün önce $$1$$ hafta önce Daha önce Takipçiler Takip Et BU İÇERİK ÖZELDİR Görüntülemek için paylaşın Tümünü Kopyala Tümünü Seç Bütün metin kopyalandı İçerik kopyalanamıyor / Lütfen kopyalama kısayolunu kullanın [CTRL]+[C] (veya CMD+C Mac için)