PROCSIN BUBBLE MASK CİLT BAKIM SETİ YORUMLARIM

Merhaba blog ailem nasılsınız? İyi olmanızı diliyorum. Geçtiğimiz günlerde Procsin markası Türk Blogger ile dev bir şov hazırladı. Bu projede yer almaktan büyük mutluluk duydum. Türk Bloggerler olarak, aynı saatte ve aynı hastaglarla Procsinin yeni çıkardağı Bubble Mask serisinin videosunu instagramda yayınladık.  O halde bu seriyi duymayan, görmeyen,işitmeyen kalmamıştır:) Bizlere denememiz için gönderilen bu seti geldiği günden beri düzenli olarak kullandım. Artık sizlerle deneyimlerimi paylaşabilirim.


O kadar güzel ambalajlanmış ve emek verilmiş ki! Procsın markasının ne kadar titiz ve özenli çalıştığını buradan bile anlayabiliriz. Bubble Mask serisinin ambalaj tasarımlarının tatlılığına ne demeli peki:) Cilt bakımı ürün rafıma renk kattılar. Bu setin içerinde neler varmış bakalım;
  • Bubble Mask Foam- Anında enerji veren köpük
  • Bubble Mask- Anında enerji veren maske
  • Bubble Mask Cream- Anında enerji veren krem
Bubble kelime anlamı olarak kabarcık demek. Setin içerisinde yer alan maske ,Türkiye 'de üretilen ilk köpük maskesi olarak büyük ilgi toplayacağa benziyor. Bu tarz maskeleri ben sadece Kore ürünlerinde gördüm. Bir ilke imza attığı için Procsın markasını ayrıca tebrik ediyorum. Şimdi bu setin içindeki ürünler hakkında neler düşünüyorum tek tek anlatmaya başlıyorum.


BUBBLE MASK FOAM
Daha önce blog yazılarımda köpük temizleyicileri ne kadar çok sevdiğimi ve pratik bulduğumu söylemiştim. Özellikle sabahları!
Bubble Mask temizleme köpüğü neler vaat ediyor peki;
Cildi tahriş etmeden derinlemesine temizlemeyi aynı zamanda cildin doğal nem dengesini korumayı amaçlıyor. Tüm cilt tipleri için üretilmiş olup özellikle yağlı,akneli ve problemli ciltleri tahriş etmeden temizler. Ciltte hücre yenilenmesini hızlandıran ALLONTOİN ve doğal nemlendirici olan PENTAVİTİN içeriyor.


Yağlı ciltler için kullanıma uygun ibaresi yer alsa da pek yeterli gelmeyeceğini düşünüyorum. Eğer yüzünüzü bolca köpürterek yıkamayı seviyorsanız pek sevmezsiniz. Kuru, normal ve karma ciltler daha çok sevebilir. Kullanım talimatında pamuk yardımıyla T bölgesine yoğunlaşılarak uygulama ve sonrasında durulama tavsiye edilmiş. Ben yaz aylarında karmadan kuruya dönük cildimde gayet başarılı sonuç aldım. Yıkama sonrası cildimde kuruluk,gerilme gibi sorunlar yaşamadım. Gerçekten cildin doğal nemini koruyor. Hassas cildim için sabun içermeyen bir temizleyici olması da beni çok sevindirdi. Ayrıca muhteşem bir kokuya sahip.


BUBBLE MASK
İşte serinin en can alıcı ürünü Köpüren ya da kabarcık yapan maske! Bize neler vaat ediyor?
İçeriğindeki özel aktifler ile anında köpürerek cildin onarılmasına ve canlanmasına destek olur.
Bubble köpük ile cilt temizliği yapıldıktan sonra sıra maskeye geliyor.
Nasıl kullanıyoruz;
Cildimize 1ml kalınlık oluşturacak şekilde sürüyoruz. 20 saniye kadar dairesel hareketlerle
uygulama sağlıyoruz.  Maske cildinizin ihtiyacı oranında köpürmeye başlıyor. En az 10 dk. En çok 20 dk. bekledikten sonra oluşan köpüğü elimizle sıyırıp yüzümüzü bol suyla duruluyoruz.


Bubble Mask maskeyi 2 günde bir olacak şekilde kullanmamız gerektiği belirtilmiş. Öncelikle söylemem gerekir ki bu maskeyi uygularken çok hızlı davranmak gerekiyor. Çünkü çabuk köpürmeye başlıyor. Sürdükten bir kaç dakika sonra yüzümde karıncalanmalar başladı. Bunun sebebi; Maske köpürdükçe cilde emme kuvveti uyguluyor. Bu sayede cildimizdeki kan dolaşımı artıyor. Kan dolaşımı artan cilt daha canlı,parlak ve sağlıklı görünür.
Bu karıncalanma hissi çok uzun sürmüyor. Kabarcıkların oluşmaya başlamasıyla başlayıp yaklaşık 2-3 dakika kadar!


Bubble Mask'ın köpürmüş hali bu şekilde. Hatta bu fotoğrafı çektikten sonra da köpürmeye devam etti. Bu setin içinde en çok sevdiğim ve cildimde etkilerini sadece 1 kullanımda hissettiğim ürün maske oldu. Cildime tazelik, doğal ışıltı ve sıkılaşma sağladı. Cildimde herhangi bir hassasiyet yaratmadı. Bence denemelisiniz:)


BUBBLE MASK KREM
Maske sonrası kullanmamız tavsiye ediliyor. İçeriğindeki özel  ve bitkisel aktifler sayesinde cilt dokusunda düzelme,esneklik ve aydınlanma sağlamayı vaat ediyor.
Bu etkiler için elbette düzenli kullanım gerekiyor. Bu krem o kadar güzel kokuyor ki tarifsiz!
Bu kokuyu duyunca bambaşka diyarlara gittim. Buram buram temizlik, doğallık kokuyor.
Sürdükten sonra da bu kokuyu hissedebiliyorum.
Kremi sürdükten sonra cildim sanki nefes aldı. İsmi neden anında oksijen veren krem sürdükten sonra anlamış oldum. Hızlıca emilen ve yağsız bir yapısı var. Cidime donuk olmayan bir matlık kattı. Bence yağlı ciltler bu kreme bayılacak. Cildi yumuşacık, pamuk gibi yapıyor. Çok sevdimm:)
Bu ürünlerin fiyatını maalesef bilmiyorum. Bubble Mask serisi   Gratis raflarında yerlerini almışlar bile! Cilt bakımında değişiklik ve eğlenceli vakit arıyorsanız bence şans verin.
Yazımı okuduğunuz için teşekkürler. Başka bir blog yazımda görüşmek üzere şimdilik hoşça kalın ^^ ^^







YORUMLAR

Ad

cilt bakımı,56,dudak,15,gözler,24,kişisel bakım,83,makyaj,68,saç bakımı,69,ten,48,tırnak bakımı,3,vücut bakımı,5,yüz bakımı,47,
ltr
item
Bakımsal Notlar: PROCSIN BUBBLE MASK CİLT BAKIM SETİ YORUMLARIM
PROCSIN BUBBLE MASK CİLT BAKIM SETİ YORUMLARIM
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg9i__2RPo8wUhqec4hxhyphenhyphen9eRJW1C5fk-4jZhkzl0OW7YeyN4pLRqEITxuKA5p-36EZD5v2t8wv1FwVorBmiaJMJn20twyGcugSm20cwgf7HKbKns-v-dffygHR4K4MGuBJ6gr5KnKfmERt/s640/IMG_5570.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg9i__2RPo8wUhqec4hxhyphenhyphen9eRJW1C5fk-4jZhkzl0OW7YeyN4pLRqEITxuKA5p-36EZD5v2t8wv1FwVorBmiaJMJn20twyGcugSm20cwgf7HKbKns-v-dffygHR4K4MGuBJ6gr5KnKfmERt/s72-c/IMG_5570.JPG
Bakımsal Notlar
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/2017/06/procsin-bubble-mask-cilt-bakim-seti.html
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/2017/06/procsin-bubble-mask-cilt-bakim-seti.html
true
6513322833765618703
UTF-8
Tüm Gönderiler Yüklendi Herhangi bir gönderi bulunamadı TÜMÜNÜ GÖR Devamını Oku Yanıtla Yanıtı İptal Et Sil Anasayfa SAYFALAR GÖNDERİ Tümünü Gör SİZİN İÇİN ÖNERİLENLER ETİKET ARŞİV ARAMA TÜM GÖNDERİLER Aramanızla eşleşen bir gönderi bulunamadı. Anasayfa Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pzr Pzt Sal Çrş Prş Cum Cmt Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Ock Şbt Mart Nis Mayıs May Haz Tem Ağu Eyl Ekim Kas az önce 1 dakika önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saat önce Dün $$1$$ gün önce $$1$$ hafta önce Daha önce Takipçiler Takip Et BU İÇERİK ÖZELDİR Görüntülemek için paylaşın Tümünü Kopyala Tümünü Seç Bütün metin kopyalandı İçerik kopyalanamıyor / Lütfen kopyalama kısayolunu kullanın [CTRL]+[C] (veya CMD+C Mac için)