Golden Rose Satin Smoothing Fondöten Yorumlarım

Herkese yeniden merhaba! İlk defa Golden Rose markasına ait bir fondöten kullandım. Deneyimlerimi sizlerle paylaşmak istedim. Golden Rose son zamanlarda kendini çok geliştirdi. Çok güzel ve temiz içerikli kozmetik ürünler çıkarıyor ve ürün çeşidi yelpazesi sürekli genişliyor. Güncel makyaj trendlerini takip ediyor.  Bu doğrultu da ten makyajını çok seven biri olarak fondötenlerini hep merak ediyordum. İlk kullandığım fondöteni olan Satın Smoothıng incelemesine lafı çok uzatmadan başlayayım:)


30 ml standart fondöten gramajında ve pompalı ambalaja sahip. Pompalı ambalaja sahip olması çok hoşuma gitti. Ancak başına takılan kapağını beğenmedim sürekli çıkıyor.  SPF 15 güneş koruma foktörü içeriyor. İsminden de anlayacağınız üzere satin bitişli, yani cilde canlı  görünüm katmak, kendinden doğal ışıltı sağlamak için üretilmiş bir fondöten. Tam da kuru ciltlerin seveceği tarzda. Satin bitişli fakat o istediğim glow bitişe sahip değil. Hafif bir canlık katıyor ve mat,aşırı donuk bir ifade yaratmıyor.


İlk sürdüğümde ıslak bitişli gibi olsa da 5 dakika sonra sabitleniyor ve hafif canlı bir görünüme bürünüyor. Kapatıcılığı orta seviyede 2. katı geçtiğimde yükseğe çıkabiliyor. Ancak tek katta bile benim sivilcelerden kalma lekelerimi sorunsuz kapatabildi. Kalıcılığı yine orta seviyede 5-6 saat idare ediyor. Elimi yüzüme götürmezsem daha da iyi oluyor. Zaten canlı bitişe sahip fondötenlerden uzun süreli kalıcılık beklemiyorum. Kuru ciltlerin çok seveceği bir fondöten olduğunu düşünsem de tüm cilt tipleri gönül rahatlığıyla kullanabilir. Yağlı ciltler üzerinden transparan pudra geçerek daha iyi sonuç alabilir. Çünkü hangi fondöten olursa olsun; eğer yağlı ciltliyseniz günün ilerleyen saatlerinde parlama sorunu ortaya çıkacaktır. Bu fondöten cilte extra bir parlama, yağlanma problemi yaratmıyor bunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.


Golden Rose Satın Smoothıng Fondöten de yaşadığım tek sorun renk oldu. Tatil dönüşü ten rengimin 1-2 ton koyulaşması sebebiyle en açık ton yerine bir ton koyusu olan 22 numarasını sipariş vermiştim cosmetica.com sitesinden. Denemeden almanın zararları işte:) 22 numarası baya pembe alt tonluymuş benim tenime her zaman bej alt tonlu fondötenler uyum sağlıyor.


Golden Rose fondötenlerin çok geniş renk skalası var. Bu konuda markayı tebrik ediyorum. Her ne kadar kendi rengimi doğru seçememiş olsam da:) Herkesin kendi rengini bulabileceği şekilde alt tonlar üretilmiş. Elimde ki bitince inşallah bana uyumlu tonu alırım. En güzel ve doğal sonucu her zaman ki gibi ıslak süngerle aldım.


İlk sürdüğümde ıslak bitiş bırakıyor, daha sonra sabitleniyor bu ıslak görüntü kalmıyor demiştim. Yukarıda paylaştığım fotoğrafta bu ıslak, canlı görünümü görebiliyorsunuzdur. Kuru ciltli biri olarak keşke böyle kalsaydı demiyor değilim:) İndirimli haliyle baya uygun fiyata aldığım ve genel olarak memnun kaldığım(rengi dışında) bir fondöten oldu. İndirimsiz fiyatı 31 tl Okuduğunuz için teşekkür ederim. Başka bir ürün inceleme yazında görüşmek üzere şimdilik hoşça kalın ^^ ^^









YORUMLAR

BLOGGER: 3
Loading...
Ad

cilt bakımı,56,dudak,15,gözler,24,kişisel bakım,83,makyaj,68,saç bakımı,69,ten,48,tırnak bakımı,3,vücut bakımı,5,yüz bakımı,47,
ltr
item
Bakımsal Notlar: Golden Rose Satin Smoothing Fondöten Yorumlarım
Golden Rose Satin Smoothing Fondöten Yorumlarım
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjJHVSiLHeCP8w16VCAiwRsTAw7_lvEmuJj_PZFLc0qfJr3NCWl6a1sfJTk0p3LI2rp22A-qdRkDWG0n0CX7ciik3rwKhMAAdjoj70bviQLLQotAGBFhIuDQMA-NsryQcaPbx5aIl96IATD/s640/IMG_5548.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjJHVSiLHeCP8w16VCAiwRsTAw7_lvEmuJj_PZFLc0qfJr3NCWl6a1sfJTk0p3LI2rp22A-qdRkDWG0n0CX7ciik3rwKhMAAdjoj70bviQLLQotAGBFhIuDQMA-NsryQcaPbx5aIl96IATD/s72-c/IMG_5548.JPG
Bakımsal Notlar
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/2017/06/golden-rose-satn-smoothng-fondoten.html
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/2017/06/golden-rose-satn-smoothng-fondoten.html
true
6513322833765618703
UTF-8
Tüm Gönderiler Yüklendi Herhangi bir gönderi bulunamadı TÜMÜNÜ GÖR Devamını Oku Yanıtla Yanıtı İptal Et Sil Anasayfa SAYFALAR GÖNDERİ Tümünü Gör SİZİN İÇİN ÖNERİLENLER ETİKET ARŞİV ARAMA TÜM GÖNDERİLER Aramanızla eşleşen bir gönderi bulunamadı. Anasayfa Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pzr Pzt Sal Çrş Prş Cum Cmt Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Ock Şbt Mart Nis Mayıs May Haz Tem Ağu Eyl Ekim Kas az önce 1 dakika önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saat önce Dün $$1$$ gün önce $$1$$ hafta önce Daha önce Takipçiler Takip Et BU İÇERİK ÖZELDİR Görüntülemek için paylaşın Tümünü Kopyala Tümünü Seç Bütün metin kopyalandı İçerik kopyalanamıyor / Lütfen kopyalama kısayolunu kullanın [CTRL]+[C] (veya CMD+C Mac için)