Gosh Foundation Primer Cream

Herkese merhaba, bugünkü konuğum Danimarka menşeli olan Gosh markasına ait makyaj bazı. Gosh markasına sadece gratislerden ulaşabilirsiniz. Ürünleri çok kaliteli ve başarılı. Şu ana kadar hangi ürününü denediysem hüsrana uğramadım. Gosh foundation makyaj bazından ve etkilerinden detaylı olarak bahsetmek istedim. Belki denemek isteyip emin olamayanlar vardır aranızda:)


Gosh makyaj bazının 3 çeşidi var bunlar; Classic, Cream, ve anti wrinkle. Bendeki cream olan çeşidi. Kullandıkça yukarıya doğru çıkan pistonu var. Bu özelliğiyle dibinde kalan, boşa giden ürün sorununa çok güzel çözüm üretilmiş. 30 ml ambalaja sahip. Yarısından fazlasını kullanıp yeterli deneyim sağladığım için sizlere daha doğru bilgiler verebileceğimi düşünüyorum.


Gosh makyaj bazı beyaz ve krem yapısında içerisinde parfüm ve silikon barındırmıyor. Çok hafif bir yapısı var cildimde ağırlık hissi yaratmadı. Emilimi çok hızlı. 2 pompa ürün tüm yüzüme yeterli geliyor. Her gün kullanıyor olmama rağmen ancak yarılandı. Çok bereketli. Makyajımın cildime daha iyi tutunmasını sağlıyor. Kalıcılığı önemli ölçüde arttırıyor diyebilirim. En sevdiğim özelliği ise sürdükten hemen sonra gözeneklerimi çok güzel minimize ediyor. Genelde silikon içeren makyaj bazları gözenekleri küçültme konusunda daha başarılı diye biliniyor. Gosh silikon içermemesine rağmen silikon içeren bazlara taş çıkarıyor. Bu anlamda gosh beni inanılmaz şaşırttı. En sevdiğim makyaj bazım oluverdi.


Pompalı ambalaja sahip olması da ayrıca güzel. Makyaj yapmadığım zamanlarda bile kullanmak istiyorum. Öyle ki pürüzsüz görünüm etkisine bayılıyorum. Gözenek probleminiz varsa bu baza mutlaka bakmanızı tavsiye ederim. Bitince koşa koşa gider tekrar alırım indirim zamanlarında 25 gibi bir fiyata geliyor. Umarım faydalı olabilmişimdir. Sonraki yazılarımdan haberdar olmak için blogumu izlemeye almayı ve beni instagram hesabımdan takip etmeyi unutmayın Güzel kalın :)

YORUMLAR

Ad

cilt bakımı,56,dudak,15,gözler,24,kişisel bakım,83,makyaj,68,saç bakımı,69,ten,48,tırnak bakımı,3,vücut bakımı,5,yüz bakımı,47,
ltr
item
Bakımsal Notlar: Gosh Foundation Primer Cream
Gosh Foundation Primer Cream
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgdyheDGt6wHtzpxy-luU1rIsynHQwKru6TEYClUY16AvoN3SFklcxxD0kfnI8XxqNvFU91uzYRBrJQIrcrKv-ytJ2SzHfBtoeWsopVYBioug6IPxK-iSTSTe2k6BXiFO-jt2pN0uoHu7Up/s640/IMG_3637.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgdyheDGt6wHtzpxy-luU1rIsynHQwKru6TEYClUY16AvoN3SFklcxxD0kfnI8XxqNvFU91uzYRBrJQIrcrKv-ytJ2SzHfBtoeWsopVYBioug6IPxK-iSTSTe2k6BXiFO-jt2pN0uoHu7Up/s72-c/IMG_3637.JPG
Bakımsal Notlar
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/2017/01/gosh-foundation-primer-cream.html
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/2017/01/gosh-foundation-primer-cream.html
true
6513322833765618703
UTF-8
Tüm Gönderiler Yüklendi Herhangi bir gönderi bulunamadı TÜMÜNÜ GÖR Devamını Oku Yanıtla Yanıtı İptal Et Sil Anasayfa SAYFALAR GÖNDERİ Tümünü Gör SİZİN İÇİN ÖNERİLENLER ETİKET ARŞİV ARAMA TÜM GÖNDERİLER Aramanızla eşleşen bir gönderi bulunamadı. Anasayfa Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pzr Pzt Sal Çrş Prş Cum Cmt Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Ock Şbt Mart Nis Mayıs May Haz Tem Ağu Eyl Ekim Kas az önce 1 dakika önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saat önce Dün $$1$$ gün önce $$1$$ hafta önce Daha önce Takipçiler Takip Et BU İÇERİK ÖZELDİR Görüntülemek için paylaşın Tümünü Kopyala Tümünü Seç Bütün metin kopyalandı İçerik kopyalanamıyor / Lütfen kopyalama kısayolunu kullanın [CTRL]+[C] (veya CMD+C Mac için)