LİP BALMLARIM

Herkese selamlar, bugün elimde bulunan dudak bakım ürünlerim den bahsedeceğim sizlere. Lip balmlar her kızın çantasında mutlaka bulunuyor. Benim elimde bulunan lip balmları hemen bırakıyorum aşağıya:)
Lip balmları genellikle geceleri uygulamayı seviyorum. Tabi ki kış aylarında ekstra ihtiyaç duyuyorum. Hazır kış aylarına da girmişken denemek istediğim daha bir çok lip balm var. Denediğim tüm lip balmları sizlerle paylaşmaya devam edeceğim. Hemen elimde bulunan lip balmlarımı tek tek incelemeye başlıyorum.
Nivea Med uzun zamandır benimle rujların altına uygulamak için harika bir lip balm. Islak bitişli vıcık yapıdaki lip balmlardan değil. Dudaklara çok güzel nem veriyor ve bir miktar onarma etkisi var. Renk verme özelliği yok. Özelllikle mat rujlarımın altına kullanacağım tek lip balm. Bittikçe yeniliyorum. İçerisinde ki SPF 15 ile yaz ayları için de güzel bir seçenek. Sizlere de tavsiye ederim. Özellikle mat ruj kullananlar mutlaka alın.
Avon ballı lip balmı misler gibi kokuyor. Renksiz ve ıslak bitişli yapıya sahip. Dudakları güzel nemlendiriyor. Hızlı onarım etkisi yok. Avon kataloğlarından çok uygun fiyata sahip olabilirsiniz. Eğer aşırı kuruyan, çatlayan, yara olan dudaklarınız yok ise ve sadece neme ihtiyacınız varsa tavsiye edebilirim.
GRAPE Bella sadece watsonslarda satılan bir lip balm. Oldukça uygun fiyata almıştım. Güzel nem veriyor fakat onarım etkisi yetersiz. Dudaklara hafif pembelik katıyor. Dudaklarıma ruj sürmeden evden çıkıyorsam bu lip balmı sürüp çıkıyorum.
Blistex MedPlus en sevdiğimi en sona bıraktım. Oldukça popüler ve etkisi yüksek bir lip balm. Islak bitişe sahip. Rujların altına kullanıma uygun değil. Hafif mentöl etkisine sahip. Sürdüğüm an dudaklarıma ferahlık veriyor. Genellikle geceleri uygulamayı çok seviyorum. Sabahları uyanınca dudaklarım yumuşacık ve pürüzsüz oluyor. Kokusunu çok seviyorum. Harika nemlendiriyor. Onarım etkisi çok yüksek. Kuruluktan çatlayan yara olan dudaklarınız varsa mutlaka alıp kullanın. Ayrıca roacuttane sivilce tedavisi görenlerin mutlaka edinmesi gereken lip balm. Watsons, gratis, rossmann ve migroslardan temin edebilirsiniz. Umarım faydalı olabilmişimdir. Sonraki yazılarımdan haberdar olmak için blogumu izlemeye almayı unutmayın. Sevgiyle kalın:)

YORUMLAR

BLOGGER: 4
Loading...
Ad

cilt bakımı,56,dudak,15,gözler,24,kişisel bakım,83,makyaj,68,saç bakımı,69,ten,48,tırnak bakımı,3,vücut bakımı,5,yüz bakımı,47,
ltr
item
Bakımsal Notlar: LİP BALMLARIM
LİP BALMLARIM
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhZ_CsWMutKWrz9kTo8KggAUKR5mk9uSlqfE5drvnfkq-6PWbuIhDS4NEGCFztyzNqE75PkJgHnlMHgD1mmeB2xAlXT_HisbuM9wROoJ_jWQZEhek_gu3EwyPBgnqXKmFWWPZuSoIlDgcYp/s320/Screenshot_2016-11-13-12-41-26-1.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhZ_CsWMutKWrz9kTo8KggAUKR5mk9uSlqfE5drvnfkq-6PWbuIhDS4NEGCFztyzNqE75PkJgHnlMHgD1mmeB2xAlXT_HisbuM9wROoJ_jWQZEhek_gu3EwyPBgnqXKmFWWPZuSoIlDgcYp/s72-c/Screenshot_2016-11-13-12-41-26-1.png
Bakımsal Notlar
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/2016/11/lip-balmlarim.html
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/2016/11/lip-balmlarim.html
true
6513322833765618703
UTF-8
Tüm Gönderiler Yüklendi Herhangi bir gönderi bulunamadı TÜMÜNÜ GÖR Devamını Oku Yanıtla Yanıtı İptal Et Sil Anasayfa SAYFALAR GÖNDERİ Tümünü Gör SİZİN İÇİN ÖNERİLENLER ETİKET ARŞİV ARAMA TÜM GÖNDERİLER Aramanızla eşleşen bir gönderi bulunamadı. Anasayfa Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pzr Pzt Sal Çrş Prş Cum Cmt Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Ock Şbt Mart Nis Mayıs May Haz Tem Ağu Eyl Ekim Kas az önce 1 dakika önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saat önce Dün $$1$$ gün önce $$1$$ hafta önce Daha önce Takipçiler Takip Et BU İÇERİK ÖZELDİR Görüntülemek için paylaşın Tümünü Kopyala Tümünü Seç Bütün metin kopyalandı İçerik kopyalanamıyor / Lütfen kopyalama kısayolunu kullanın [CTRL]+[C] (veya CMD+C Mac için)