BeeBeauty Çift Fazlı Makyaj Temizleyici


Herkese selamlar. Kısa bir süre önce gratis mağazalarında yer alan BeeBeauty markasını görmüşsünüzdür. Micellar makyaj temizleme suyu, çift fazlı göz dudak makyajı temizleyici, cilt temizleme bakım ürünleri ve parfümleri var. Marka çok uygun fiyatlı ve en önemlisi temiz içeriğe sahip pareben, bulundurmuyor. Ben merak ettiğim için çift fazlı göz makyajı temizleyicisini attım sepete ve bir süredir kullanıp deneyimleme noktasına ulaştım:)

BeeBeauty çift fazlı makyaj bazı suya dayanıklı göz makyajı dahil göz makyajını kolayca ve yağlı his bırakmadan temizleme vaad ediyor. Ayrıca içerisindeki Pantenol, gliserin ve e vitamini ile kirpikleri beslediği belirtilmiş.


Tabi ki kullanmadan önce iyice çalkalamak gerekiyor. Göz makyajımı suya dayanıklı olan da dahil  temizlemede benden geçer not aldı. Makyaj temizleme pedine iyice çalkaladıktan sonra bir miktar döküp pedi hafif tampon hareketlerle gözlerimin üzerinde bekletip göz makyajımın çözünmesini sağlıyorum. Daha sonra hafifçe ovuşturma işlemine başlıyorum ve göz makyajı tamamen pede geçmiş oluyor. BeeBeauty makyajımı güzel temizledi; ama azda olsa yağlı his bıraktı. Gözlerime çok kaçarsa puslu görüyorum:) gözlerimde yani mecburen yıkıyorum sonrasında.
Yağlı his bırakmasını sevmememin yanında sevmediğim diger yanı ise; çalkaladıktan sonra birbirine karışmış iki faz jet hızıyla birbirinden çabuk ayrılmaya başlıyor. Bu zamana kadar kullandığım hiçbir çift fazlı temizleyici de bu kadar hızlı ayrılma görmemiştim. Tekrar ihtiyaç halinde yeniden çalkalamak gerekiyor. En sevdiğim yanı ise gözlerimi yakmadan makyajımı kolay çıkarması oldu. Gratisler den bu markaya ulaşabilirsiniz. Fiyatı : 10 TL.

YORUMLAR

BLOGGER: 1
Loading...
Ad

cilt bakımı,56,dudak,15,gözler,24,kişisel bakım,83,makyaj,68,saç bakımı,69,ten,48,tırnak bakımı,3,vücut bakımı,5,yüz bakımı,47,
ltr
item
Bakımsal Notlar: BeeBeauty Çift Fazlı Makyaj Temizleyici
BeeBeauty Çift Fazlı Makyaj Temizleyici
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhVckYPTxdrXU95ANfK6cWAhcQYD1Q6XB91aBqdqqdYgElOlgg5XQxheeyp8oTm_MdeXi7xToCfB7rWIX0Ni7eYZ6YySPMZOMQpVhAzhzqsvXWwRlaaZX_2Ea7b62dCNQ5_IlFQBwXkpguK/s320/Screenshot_2016-10-28-14-53-41-1.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhVckYPTxdrXU95ANfK6cWAhcQYD1Q6XB91aBqdqqdYgElOlgg5XQxheeyp8oTm_MdeXi7xToCfB7rWIX0Ni7eYZ6YySPMZOMQpVhAzhzqsvXWwRlaaZX_2Ea7b62dCNQ5_IlFQBwXkpguK/s72-c/Screenshot_2016-10-28-14-53-41-1.png
Bakımsal Notlar
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/2016/10/beebeauty-cift-fazl-makyaj-temizleyici.html
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/
http://bakimsalnotlar.blogspot.com/2016/10/beebeauty-cift-fazl-makyaj-temizleyici.html
true
6513322833765618703
UTF-8
Tüm Gönderiler Yüklendi Herhangi bir gönderi bulunamadı TÜMÜNÜ GÖR Devamını Oku Yanıtla Yanıtı İptal Et Sil Anasayfa SAYFALAR GÖNDERİ Tümünü Gör SİZİN İÇİN ÖNERİLENLER ETİKET ARŞİV ARAMA TÜM GÖNDERİLER Aramanızla eşleşen bir gönderi bulunamadı. Anasayfa Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pzr Pzt Sal Çrş Prş Cum Cmt Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Ock Şbt Mart Nis Mayıs May Haz Tem Ağu Eyl Ekim Kas az önce 1 dakika önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saat önce Dün $$1$$ gün önce $$1$$ hafta önce Daha önce Takipçiler Takip Et BU İÇERİK ÖZELDİR Görüntülemek için paylaşın Tümünü Kopyala Tümünü Seç Bütün metin kopyalandı İçerik kopyalanamıyor / Lütfen kopyalama kısayolunu kullanın [CTRL]+[C] (veya CMD+C Mac için)